Rossegem els fideus amb un all ben dorat afegim el caldo de peix i deixem coure primer a foc fort i després a foc mig. Abans que hagi reduit el suc, hi afegim els musclos, gambes,...
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In vel dolor ante, non vulputate augue. Sed tincidunt dolor non est venenatis fermentum nec eu nisi. Curabitur sit amet arcu lectus. Sed nec nisl a diam rutrum interdum quis nec elit. Fusce lacus libero, rhoncus et ullamcorper sit amet, bibendum quis odio. Duis urna metus, interdum sit amet posuere non, iaculis eget magna. Morbi magna massa, volutpat id hendrerit nec, tincidunt id augue. Sed tristique justo in tortor imperdiet imperdiet. S
- Incatis CM 25 març, 2013 0
Uso de cookies
Aquest lloc web utilitza galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies , cliqueu l'enllaç per a més informació.plugin cookies