Firatast obre les portes a quatre dies de la gran festa de les degustacions

El certamen gastronòmic coincideix a partir d’avui amb la fira de manualitats i oci creatiu, Interquilt, i amb la primera edició de Girocòmic

L’olor dels plats acabats de cuinar es va començar a flairar ahir a la tarda Girona amb la posada en funcionament dels fogons de Firatast. Després de la inauguració de les autoritats, el cor Geriona va cantar algunes de les seves peces per donar la benvinguda al Palau de Fires als primers paladars que buscaven les degustacions que els puguessin sorprendre o, almenys, omplir-los la panxa.

Ahir va ser només el primer dels quatre dies del conegut popularment com “el gran restaurant de Girona”, el Firatast, on més d’una trentena de marques comercials, col·lectius de cuina i restaurants ofereixen prop de tres-cents tastets dels seus productes. Pel que fa al showcooking solidari, anirà a càrrec de twittaires o gent famosa i els diners que es facin amb la venda dels productes, anirà al Banc d’Aliments. Serà a les vuit del vespre.

http://www.diaridegirona.cat/girona/2016/10/07/firatast-2016/808032.html

Leave a Reply