FIRATAST GIRONA és la fira de degustació per excel·lència de Catalunya que se celebra del 12 al 15 d’octubre de 2017, al Palau de Fires de Girona i que enguany arriba ja, a la seva 23a edició.

 FIRATAST, és una  fira de degustació i venda de productes d’alimentació de qualitat, que amb la seva fòrmula ja tradicional, basada en la promoció dels plats i productes  a través del tast, es consolida com la fira més activa d’aquesta tipologia, més popular i concorreguda de les que es fan arreu del país, sempre amb novetats gastronòmiques molt atractives i gustoses per oferir als visitants.

 
        

El visitant compra tiquets de degustació per valor d’1€ cadascun  i els va bescanviant entre més de 300 degustacions diferents, totes elles tenen un valor d’entre 1 i 3 tiquets.D’aquesta manera, aconseguim tastar una gran varietat de productes, des d’entrants, primers o segons plats, postres i begudes de tot tipus, per un preu molt econòmic.

La carta més extensa de Catalunya, la trobem a Firatast.

Durant els 4 dies que dura, Firatast rep una gran afluència de públic en cada edició, que gaudeix d’allò més entre tast i tast.

Firatast, una Fira Boníssima!

 

Empresa organitzadora: www.incatis.cat

 

 


Patrocinadors: